Rp-YhtiötTop

RP-Yhtiöt vuokraa ja myy omistamiaan kiinteistöjä. Hoidamme kohteidemme esittelyt, vuokrasopimukset ja kauppakirjat. Käytämme myös apuna kiinteistöalan ammatilaisia, kuten lailistettuja kiinteistövälittäjiä.

RP-Yhtiöt tarjoaa yritysten tarpeiden mukaan räätälöittyjä ja jalostettuja toimitiloja. Pyrimme tarjoamaan toimitilat ja neuvotteluvalmiudet monenlaisille yrityksille ja toimialoille. Hankimme myös uusia räätälöittäviä kohteitta, mikäli kohteelle on tiedossa pitkäaikainen vuokralainen. Em. edellytyksenä on mm., että uuden hankittavan kohteen tulee sopia toimintaamme, hankittava kohde on haluamassamme paikassa ja, että vuokralainen täyttää kriterimme.

RP-Yhtiöt jalostaa yrityksien tarpeiden mukaan omistamiaan kiinteistöjä. Muutamme erinlaisien tilojen käyttötarkoituksia ja hoidamme hankeiden vaatimat kaavoitus muutokset ja rakennusluvat. Jalostamistamme kiinteistöistämme mainittakoon Turussa, Itäharjun kaupunginosassa, Teollisuuskatu 35-39 sijaitseva suuri K-Raudan myymälä. K-Raudan myymälä jalostettiin vanhastta Semeran elementtitehtaasta Turku rakennuksen, nykyisen TKU Palberin urakoitsemana.

RP-Yhtiöt toimii tarvittaessa alustavien arkkitehti- ja sisustussuunnitelmien luonnosten tekijänä. Tällä luomme mm. monenlaiset neuvottelu valmiudet. Esitämme suunnitelmilla kiinteistömme käyttö ja soveltuvuus mahdollisuudet neuvotteluvaiheessa. Lopullinen hanke toteutetaan ammattitaitoisten ja myöskin tunnetujen ulkopuolisten arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden avustuksella ja suunitelmilla.

RP-Yhtiöt toimii omien kiinteistöjenssä huoneistojen ja toimitilojen remontien ,räätälöintejen, jalostuksien ja uudisrakenuksien rakennuttajana. Perinteet ja ammattitaitomme rakennus- ja kiinteistöalalta juontaa jo vuodelta 1947 rakennustoimisto A. Puolimatka Oy:n ajoilta. Hankeiden työ suoritukset toteutamme ulkopuolisten ammattitaitoisten urakoitsijoiden avulla.

 


 
Kummeli Group Oy