Rp-YhtiötTop

RP-Yhtiöt on Turussa ja Turun ympäristökunnissa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, jonka toiminta on laajentunut vähäisessä määrin myös Turun ulkopuolelle, mm. Helsinkiin ja Poriin. RP-Yhtiön toiminta keskittyy pääasiallisestti omistamiemme kiintestöjen hallintaan ja vuokraukseen sekä kiinteistökannan jatkuvaan kehittämiseen.

RP-Yhtiöt koostuu monista eri yhtiöistä ja sen toiminta alkoi vuonna 1985 RP-Rakennus Oy nimisen rakennustoimiston yhteydessä. Perinteet ja ammattitaito rakennus- ja kiinteistöalalle juontavat jo vuodelta 1947 rakennustoimisto A. Puolimatka Oy:n ajoilta. RP-Rakennus Oy:n rakennusurakointi loppui 90-luvun puolivälissä ja toimintaa jatkettiin kiinteistösijoitusyhtiönä. RP-Rakennus Oy:n palveluksessa oli kolmisensataa rakennus- ja kiinteistöalan ammatilaista.

RP-Yhtiöt vuokraa monenlaisia omistamiaan vuokratiloja, kuten liiketiloja, myymälöitä, toimistoja, teollisuustiloja, teollisuusrakennuksia, asuinhuoneistoja, autopaikkoja, halleja sekä varastotiloja. Vuokrauskohteisamme on yli 300 vuokralaista, mm. suuria yrityksiä elintarvike-, vaatetus-, kuljetus-, hotelli- ja rautakauppa-alalta sekä myös yksityisiä henkilöitä.

RP-Yhtiöt tarjoavat myös yrityksille mahdollisuuden "räätälöityihin" toimitiloihin jalostamalla ja saneeraamalla omistamiaan kiinteistöjä. Toimimme kiinteistöjemme saneerauksien rakennuttajana sekä tarpeiden mukaan alustavien arkkitehti- ja sisustussuunnitelmien tekijänä. Pyrimme tarjoamaan toimitilat ja neuvotteluvalmiudet monenlaisille toimialoille. Jalostamistamme kiinteistöistä mainittakoon Turussa, Itäharjun kaupunginosassa sijaitseva suuri K-Raudan myymälä.

RP-Yhtiöt kehittää omistamiaan kiinteistöjä- ja tonttivarantoja myymällä, ostamalla ja vaihtamalla nykyistä kantaa, meille soveliaampiin kohteisiin. Tonttivarantomme soveltuvat rakennuskohteiksi mm. rakennustoimistoille, rakennuttajille sekä sijoittajille. Tontit ja kiinteistöt sijaitsevat pääasiallisesti Turussa, Raisiossa ja Maskussa.

 


 
Kummeli Group Oy